Bach terápia

Mióta ismerem a Bach virágterápiát, a hozzám fordulókon kívül családomban is alkalmazom. Nemcsak a konzultációk során ügyfeleimen, hanem saját magamon, és gyermekeimen is érzem, látom a folyamatos változást. A módszer vitathatatlan eredményei mély meggyőződést alakítottak ki bennem: Működik.

Dr. Edward Bach, angol orvos dolgozta ki a róla elnevezett terápiát. Története az 1930-as években indult, és sikere az elmúlt közel nyolcvan évben töretlen.
Bach doktor munkássága során rávilágított arra, hogy a betegségeket kiváltó valódi okok, és a valódi gyógyulás sem a fizikai test szintjéről származnak.

A tünetek gyógyszerekkel elnyomhatóak ugyan, de a teljes gyógyuláshoz a lélekben rejtőző problémákat is meg kell oldanunk. Amennyiben ezt figyelmen kívül hagyjuk, a tünetek újra és újra visszatérnek majd, hogy figyelmeztessenek minket: a kézzel nem fogható lelki eredetű sérülésekkel is foglalkoznunk kell.

A rendszer 38 virágeszenciájának mindegyike más-más kibillent lelkiállapot kezelésére alkalmas. A virágok magas rezgésükkel közvetlenül hatnak az emberi energiarendszerre, ezáltal természetes és szelíd módon enyhítik és harmonizálják a negatív állapotokat.

Segítenek az akut és krónikus lelki problémák enyhítésében vagy megoldásában, támogatják a személyiségfejlődést. Segítenek a tudatosodási folyamatban, ami által tisztábban láthatjuk cselekedeteink valós motivációs hátterét, problémáink okait.
A lélek állapotának rendeződését követően nyílik esély a fizikai panaszok enyhülésére.

Edward Bach üzenete a mai kor számára is jelentőséggel bír: az ember saját maga felelős minden problémájáért!

Napjainkban gyakran megfeledkezünk a siker valódi természetéről.
A félelem, az unalom, a mindent uraló automatizmusok a mindennapi élet rutinjában nem adnak lehetőséget, hogy az ember tudatos, szabad életet éljen, azaz sikeressé váljon.

A siker valójában legbelsőbb vágyunk, hogy képességeinket, adottságainkat, lehetőségeinket a lehető legjobban kihasználhassuk.

Ha erre nem vagyunk képesek,- boldogtalanok leszünk, bármennyire is próbáljuk becsapni önmagunkat.

Sokszor azt gondoljuk, hogy a siker kapcsolatok, műveltség, vagy jól öltözöttség kérdése.

Pedig ami egyedül fontos, az az egyéniségünk minél teljesebb önmegvalósítása, a velünk született adottságaink kiteljesítése.

A Bach virágeszenciák segítségével életed irányítását saját kezedbe veheted. Felismerve veledszületett képességeidet, belső nyugalmat találhatsz. Magabiztosabb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel.                            
Köszönöm, ha Veled tarthatok!                              

Kapcsolatfelvétel

Gyakran ismételt kérdésekÁrak

Első alkalom

1.5 -2 óra

Bach-virágterápia és önismereti tanácsadás, plusz

Komplett numerológiai feltáró elemzés, plusz

5 hétre elegendő, egyedileg összeállított Bach-virágeszencia keverék

8.000.- Ft
További alkalmak

1-1.5 óra

Bach-virágterápia és önismereti tanácsadás, plusz

5 hétre elegendő, egyedileg összeállított Bach virágeszencia keverék

6.000.- Ft
Konzultáció nélkül Ismétlő,

5 hétre elegendő, egyedileg összeállított Bach-virágeszencia keverék

2.000.- Ft
1-1.5 óra/ személy Komplett numerológiai feltáró elemzés 6.000.- Ft
1-1.5 óra/ személy Komplett numerológiai feltáró elemzés, plusz

5 hétre elegendő, egyedileg összeállított Bach-virágeszencia keverék

8.000.- Ft