Tündérposta

Ha igazán különleges ajándékkal szeretnéd meglepni gyermekedet, unokádat, barátodat, barátnődet, kedvesedet, vagy bárki mást, válaszd a Tündér-postát!

 

Szerezz életre szóló élményt egy igazi Tündér meglepetéssel!

 

Szivárvány színekben pompázó pihe-puha gyapjú Tündérek várják, hogy örömet, boldogságot és szeretetet vihessenek minden otthonba! Bármilyen alkalomra, kicsiknek és nagyoknak.

 

Legyen szó születésnapról, névnapról, keresztelőről, testvér születéséről, ballagásról, barátságról, szeretetről, szerelemről, nyár kezdésről, évzárásról, ünnepekről, egészségről, betegségről, figyelmességről, ünneplésről, vagy egyszerűen csak egy “köszönöm”-ről.

 

A  Tündért kérheted saját nevedre, hogy magad vagy mást személyesen megajándékozz vele. A kiválasztott Tündér barna papírdobozban érkezik a megadott címre.

De küldheted meglepetésként közvetlenül a megajándékozottnak. Utóbbi esetben az ajándékozó kiléte titokban marad. A kedves, kézzel készített egyedi gyapjú Tündéreket szépséges díszdobozban, személyes üzenetet tartalmazó üdvözlő lappal együtt díszcsomagolásban küldöm.

 

******************************* ********************************

Ha szeretnél felejthetetlen élményt ajándékozni, akkor a legjobb helyen jársz!

******************************* ********************************

 

Így működik:

 

A Tündér-posta boltban több Tündér közül választhatsz. Arra is van lehetőséged, hogy teljesen egyedi Tündért álmodj, instrukcióid alapján elkészítem őt.

 

Döntsd el, melyik szolgáltatásunk tetszik jobban:  Tündérposta vagy Meglepetés Tündérposta.

Tündérposta szolgáltatás esetében a kiválasztott szépséges gyapjú Tündér barna papírdobozban érkezik.

Meglepetés Tündérposta szolgáltatás esetében a kiválasztott kedves gyapjú Tündér gyönyörű díszdobozban, a Megajándékozottnak szóló egyedi, személyes üzenetet tartalmazó üdvözlőlappal együtt, díszcsomagolásban érkezik a Jótündér aláírásával, pecsétjével.

Feladó a Jótündér, címzett pedig a Megajándékozott.

 

Válassz szállítási módot.  A postai szállításon túl Budapesten, Dunakeszin- és vonzáskörzetében előre egyeztetett időpontban Tündér-postásunk személyesen is átadja a csomagot.